Basic Leggings Leopard
Basic Leggings Leopard
Basic Leggings Leopard

Basic Leggings Leopard

Storlek

279 kr

inkl. moms

Beskrivning

Leopardmönstrade leggings från Mini Rodini i lyocell med en nypa stretch för extra komfort. Leggingsen har mjuk resår i midjan och ett pandamärke fram. Om du är mellan storlekar, rekommenderar vi att du väljer den mindre storleken för bättre passform.

Leggingsen ingår i Mini Rodinis basic-serie med mjuka och hållbara basplagg som är enkla att kombinera med dina garderobsfavoriter.

NY KVALITET! Mini Rodini har uppdaterat alla basic-produkter med ett nytt hållbart material — lyocell. Slitstark och len, lyocell håller form tvätt efter tvätt.

- Mini Rodinis logga och information om storlek är printat direkt på insidan av tyget för att undvika eventuellt obehag från en påsydd etikett

- 93 % lyocell, 7 % elastan

- Tillverkade i Litauen

Leggingsen är tillverkade av lyocell. Detta 100 % biologiskt nedbrytbara material tillverkas från miljöcertifierat bok- och granträ. Processen sker i ett unikt slutet kretslopp, där inga kemikalier läcker ut i naturen, utan återanvänds för ny produktion. Lyocell kräver mycket mindre vatten och landyta i jämförelse med konventionell bomull och viskos. Förutom att vara en pionjär i textilindustrin är lyocell ett slitstarkt material som känns silkeslent och svalt mot huden.

  • Leverans inom 1-4 dagar
  • Frakt endast 39kr
  • Alltid fri frakt över 500 kr
  • 14 dagars returrätt