Godnattsagor för rebelltjejer 2

Godnattsagor för rebelltjejer 2

249 kr

inkl. moms

Beskrivning

Boken "Godnattsagor för rebelltjejer 2, Dröm större, sikta högre och kämpa hårdare" är uppföljaren till den populära "Godnattsagor för Rebelltjejer", en bok full med kvinnliga förebilder.

Bok nummer 2 innehåller 100 nya berättelser om coola kvinnor från verkligheten där bl.a. den Egyptiska drottningen Nefertiti, Beyoncé och den svenska drottningen Kristina finns med.

Godnattsagor för rebelltjejer 2 innehåller berättelser om drivna kvinnor som åstadkommit något speciellt och stått upp för sina egna ideal.

Förutom intressant fakta om kvinnorna innehåller boken även fantastiskt fina illustrationer, som är skapade av kvinnliga illustratörer världen över. Boken "Godnattsagor för Rebelltjejer" har kommit att bli en av världens mest uppmärksammade barn- och ungdomsböcker.

Boken är skriven av Elena Favilli som är en prisbelönt journalist och medieentreprenör samt Francesca Cavallo som är en prisbelönt regissör och författare.

Godnattsagor för rebelltjejer 2 är en bok fylld med viktiga förebilder för att inspirera läsaren till att våga tro på sig själv och framförallt att allt är möjligt. En perfekt present att ge bort vid födelsedagar men även mycket fin att ge bort i doppresent.

  • Leverans inom 1-5 dagar
  • Frakt endast 39kr
  • Alltid fri frakt över 500 kr
  • 14 dagars returrätt