Plaid Onesie
Plaid Onesie
Plaid Onesie

Plaid Onesie Kampanj

Storlek

199 kr399 kr

inkl. moms

Beskrivning

Skön byxdress i rött tillverkad av 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull. Byxdressen har långa ärmar och ben med muddar nedtill och är printad med tartaninspirerade rutor. Mini Rodinis klassiska panda-märke dekorerar den vänstra ärmen.

- Tryckknappar bak för enklare påklädning

- Mini Rodinis logga och information om storlek är printat direkt på insidan av tyget för att undvika eventuellt obehag från en påsydd etikett

- 100 % ekologisk bomull

- GOTS-certifierad

- Tillverkad i Turkiet

Den här byxdressen är tillverkad i en fabrik som ingår i Mini Rodinis levnadslönsprojekt. Istället för att bara betala ut minimilöner, som är nästan omöjliga att leva på, betalar vi ut en lön som gör det möjligt för en människa att försörja sig själv och sin familj.

Eftersom att vi arbetar med produkter som riktar sig till barn tycker vi att kontroller av kemikalier är extra viktigt. Den här byxdressen är GOTS-certifierad – den strängaste certifieringen för ekologiska material som finns på marknaden idag, vilket innefattar kontroller av varje steg i produktionskedjan inklusive kemikaliehantering och arbetsförhållanden.

  • Leverans inom 1-5 dagar
  • Frakt endast 39kr
  • Alltid fri frakt över 500 kr
  • 14 dagars returrätt