Vindjacka Moon
Vindjacka Moon
Vindjacka Moon
Vindjacka Moon

Vindjacka Moon Kampanj

Storlek

299 kr999 kr

inkl. moms

Beskrivning

Offwhite-färgad vindjacka från Mini Rodini. Jackan är i 100% återvunnen polyester och BIONIC-FINISH® ECO i ett heltäckande print med gula månar och texten ”For spiritual advising service – please call…”. Jackan har en ficka framtill, luva och resår i nederkant samt i ärmslut. Den kan vikas ihop till en väska vilken har en ljusblå rem. Tyget är vattentätt.

- 100% återvunnen polyester

- BIONIC-FINISH® ECO

- GRS-certifierat material

- Tillverkad i Kina

Jackan har den vattenavstötande impregneringen BIONIC-FINISH® ECO.

I de allra flesta vattenavstötande impregneringarna på marknaden idag är användandet av fluorkarboner snarare en regel än undantag. Fluorkarboner bryts ner väldigt långsamt i naturen, sprids lätt och finns idag världen över. De hämmar fortplantningsförmågan och misstänks även orsaka cancer. BIONIC-FINISH® ECO görs i en alternativ teknik och är helt fri från fluorkarboner, formaldehyd och paraffin.

Tyget på denna jacka är GRS-certifierat vilket försäkrar att den består av miljövänligt återvunna material, som t.ex. PET-flaskor, kasserade fisknät och gamla kläder. Eftersom att vi arbetar med produkter som riktar sig till barn tycker vi att kontroller av kemikalier är extra viktigt. GRS är den strängaste certifieringen för återvunna material på marknaden idag och innefattar strikta kontroller av framför allt kemikaliehantering, men också av arbetsvillkor.

  • Leverans inom 1-5 dagar
  • Frakt endast 39kr
  • Alltid fri frakt över 500 kr
  • 14 dagars returrätt