Sebra Bodywash, Schampo & bubblor
Sebra Bodywash, Schampo & bubblor
Sebra Bodywash, Schampo & bubblor
Sebra Bodywash, Schampo & bubblor

Sebra Bodywash, Schampo & bubblor

Antalst

189 kr

inkl. moms

Beskrivning

Top to Toe Wash från Sebra är en certifierad organisk 3in1 tvätt; kroppstvål, schampo och milt bubbelbad för spädbarn och deras familjer.

Top to Toe Wash är utvecklat och producerat i Danmark - en vårdprodukt som skapats med 99% naturligt ursprungsingredienser som aloe vera formulerad för att rengöra. Inga parfymer och färgämnen tillsätts, vilket gör det allergivänligt och skönt även för känslig nyfödd hud.

Top to Toe Wash rymmer följande certifieringsetiketter:

Nordic Swan Ecolabel - När du väljer en produkt som är märkt med Nordic Swan, hjälper du till att minska miljöpåverkan - och du kan vara säker på att den är bland de bästa i sin kategori.

Astma Allergi Nordic label - produkter med denna etikett anses vara fördelaktiga för dem som lider av astma, allergi eller annan känslighet - och för alla andra som vill undvika parfymer och allergener.

Ecocert Cosmos Organic label - etiketten är din garanti för en certifierad ekologisk produkt som uppfyller strikta regler för ekologiskt jordbruk och miljövänliga processer.

Vegan Society label är den internationellt erkända, registrerade symbolen för märkning av vegetabiliska vegetabiliska produkter och tjänster.

Lämplig för daglig användning.

500 ml pumpflaska har ett enkelt skandinaviskt utseende och kommer att fungera som en härlig badrumsinredning när den inte används.

Top to Toe ingredienser:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice *, Glycerin, Laurylglukosid, Natriumkokosulfat, Natriumkokoamphoacetat, Citronsyra, Natriumbensoat, Dinatriumkokoylglutamat, Natriumkokoylglutamat, Natriumklorid, Natriumsulfat, Hydrolyserat Vegetabiliskt Protein , Kaliumsorbat, natriumglukonat, natriumhydroxid.

* ingredienser från ekologiskt jordbruk.

99% naturligt ursprung av totalt.

20% av de totala ingredienserna är från ekologiskt jordbruk.

  • Leverans inom 1-5 dagar
  • Frakt endast 39kr
  • Alltid fri frakt över 500 kr
  • 14 dagars returrätt