Sebra Schampo
Sebra Schampo
Sebra Schampo
Sebra Schampo

Sebra Schampo

Antalst

149 kr

inkl. moms

Beskrivning

Underbart schampo från Sebra som är ett certifierat organiskt, lätt applicerat och självskummande hårschampo för spädbarn och deras familjer.

Schampot är utvecklat och producerat i Danmark, skapad med 98% naturliga ursprungsingredienser som aloe vera. Inga parfym och färgämnen tillsätts vilket gör produkten allergi vänlig. Den mjuka och rena skumtexturen gör tvättning roligt för de små och lättare för föräldrarna.

Schampot har följande certifieringsetiketter:

Nordic Swan Ecolabel - När du väljer en produkt som är märkt med Nordic Swan, hjälper du till att minska miljöpåverkan - och du kan vara säker på att den är bland de bästa i sin kategori.

Astma Allergi Nordic label - produkter med denna etikett anses vara fördelaktiga för dem som lider av astma, allergi eller annan känslighet - och för alla andra som vill undvika parfymer och allergener.

Ecocert Cosmos Organic label - etiketten är din garanti för en certifierad ekologisk produkt som uppfyller strikta regler för ekologiskt jordbruk och miljövänliga processer.

Vegan Society label är den internationellt erkända, registrerade symbolen för märkning av vegetabiliska vegetabiliska produkter och tjänster.

Lämplig för daglig användning.

- Schampots ingredienser:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice *, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucosid, Natrium Cocoamphoacetate, Natriumklorid, Natriumbensoat, Citronsyra, Kaliumsorbat, Natriumglukonat.

* ingredienser från ekologiskt jordbruk.

98% naturligt ursprung av totalt.

20% av de totala ingredienserna är från ekologiskt jordbruk.

  • Leverans inom 1-5 dagar
  • Frakt endast 39kr
  • Alltid fri frakt över 500 kr
  • 14 dagars returrätt